1 Aralık 2012 Cumartesi

cupcake heaven

Aslında dürüst bir itirafta bulunacağım. Yaptığım onca pastalar, kurabiyeler,makaronlar hepsi bir yana; en çok cupcakelerden keyif alıyorum.  Yurtdışından getirttiğim cupcake kitaplarım mutfağımın basköşesinde ve hergün acaba hangi birini denesem diye bakınıp duruyorum aç kediler gibi.
Cupcake yapmak bence sonsuz bir çılgınlık. İncelediğim kadarıyla yurtdışında da öyle . Öyle müthiş çeşitler var ki, insan bazen "nası yani" diyererek şaşkınlığa düşebilir . En son  arkadaşım Pınar bana NY de bir cupcake  dükkanından bahsetti "baked by melissa" diye . İnternet sitesine bakmanızı tavsiye ederim. Öyle müthiş ki. Bu sene muhakkak oraya gidilcek.  Bu da benim yeni yıl hedefim olsun.  Önümüzdeki 15 gün içerisinde bir çoğunu denicem.  Bu ay yapacağım çok şey var.  Bu blog sayesinde baya gaza geldim ve senelerdir topladığım arşivleri deşmeye başladım.  Müthiş resimler, örnekler ve yapılacak o kadar çok çeşit pasta ve cupcake topladım ki..... Aylarca beni meşgul eder sanırım. 
Dünyanın en tatlı kocası öyle güzel resimlemiş ki cupcakelerimi; bunları sizlerle paylaşmak istedim.  En son paylaştığım 1 şeklindeki pastayla beraber hazırladım bu cupcakeleri...

üstü yağlı kremalı çikolatalı-vişneli cupcake