19 Ocak 2014 Pazar

nişan pastası...çiçeklerde bir buket...

  Çok sevdiğim çiçekler diyarından harika bir nişan pastası yarattık... Çiçeklerden bir şelaleyi andıracak şekilde yerleştirdik çiçeklerimizi.. Tonlarını özenerek  seçtik . Bu pastaya gerçekten çoook özendim çünkü bu benim kuzenime yaptığım çok özel bir hediye:)  Nice güzel günlere kuzenn.....

  Gecenin favorilerinden oldu desem yanlış olmaz bu pasta için. Gerçekten çok seviyorum nişan pastalarını ve çok özeniyorum çünkü nişan pastaları en saf ve en yeni umutların başlangıcı  ve her taze gelin adayı bu ilgiyi ve özeni sonuna dek hak ediyor bence:)




kelebekler diyarı...

En popüler "1" yaş pastam desem yanlış olmaz bu pastam için... Hem çocuk hemde anne arasındaki en büyük ortak zevklerden biri de kelebekler.... Benim gibi kelebekleri ve çiçekleri seven inanın çok fazla kişi varmış...


temalı pastalar....

kaptan acun...
bayıldım bu cupcakelere yaparken:)  herşey ama herşey bıyıklar bile şekerden:))


Bana sipariş veren müşterilerimi genelde hep pastanın yanında cupcake, popcake ve  kurabiye gibi ilave tatlılara yönlendirmeye çalışıyorum. neden mi? bence nedeni o kadar ortadaki:) Bakarmısınız Acunun harika temalı doğum günü pastasına, ona uyumlu cupcake ve popcakelerine:))

Bu doğumgününde annemiz bizden çoook dolu bir pasta istedi:)) araçlar olsun, uçaklar olsun, hayvanlar olsun ve bir türlü hiçbirinden vazgeçemedi:) Bende bütün bu istekleri göz önüne alarak en uygun şekilde yerleştirmeye çalıştım:)

Ve işte Kaptan Acun ve mürettabatı karşınızda....


acunun popcakeleri...cakepops...




acunun cupcakeleri, pastası ve cakepopları















sade ve şık bir pasta....turkuaz ve seftali pembesi...

Hanımların klasik altın günleri veya özel dost toplantıları olduğu zaman bizden o güne özel siparişler isteyebiliyorlar.  Bu pastada aynen pastam gibi zarif, sade ve şık bir hanımın şahane masasına konuk oldu...Ben öyle çok beğendim ki bu pastayı nişan pastası olarak bile hayal edebiliyorum...


ikizlerin doğumgünleri....

Bu sene hem ikizlere, hem de üçüzlere pasta yaptık... Aslında ikizlere pasta yapmak hiçte zor değil. Sadece aynı figürlerden ikişer tane yapıyoruz o kadar:))  Bu pastalarda kullandığım köpeklere ve tavşancıklara bayılıyorum.

İkizlerin cinsiyetlerini size söylememe sanırım gerek yok:) bence gayet net...


iki mini kızkardeş için pasta...

  Bazen bize  iki yakın tarihli doğum günü olan kardeşlere tek pasta yaptırmak isteyen ve bu taleple bizden yardım isteyen annelerimiz oluyor:) Böyle pastalar aslında benim için oldukça zor, ama bu pastanın gayet başarılı bir şekilde üstesinden geldiğimi düşünüyorum:) Ah bir de o balonları dik tutabilseydim , her şey süper olacaktı:))